Üdvözöljük a

Építőipari Tagozat | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Építőipari Tagozat

Székesfehérvár és Fejér megye illetékességi területén működő építőipari tevékenységet végző, vagy ahhoz közvetlenül kapcsolódó profilú vállalkozók, illetőleg vállalkozások gyűltek össze a Gazdaság Házában a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén 2011. január 11-én abból a célból, hogy egymással együttműködve lépjenek fel az építőipari körbetartozások ellenében és összefogjanak a Székesfehérváron és környékén megvalósuló építőipari beruházások megvalósítása okán.

Az elmúlt évben, Székesfehérvár polgármesterével kötött Versenyképességi Szerződésben a Kamara meghatározta azt a célt, miszerint nagyobb lehetőséget kell biztosítani a helyi építőipari kis-, középvállalatok városi beruházásoknál való közreműködésére. Ennek érdekében 2011. március 24-én 29 taggal megalakult, az építőipari tevékenység minden ágazatát képviselő Építőipari Tagozat a Kamarán belül, melynek alapvető célja, közös fellépéssel a lakossági, vállalati és önkormányzati munkáknál nagyobb hányadban tudjanak munkához jutni.

A cégek önként vállalták a tagsággal járó transzparenciát és etikai kódex aláírását, valamint a közteherviselés mindenkori megfizetését, ezzel is hozzájárulva az ágazatban fellépő negatív jelenségek megváltoztatásához.

A Tagozat elnökévé Puska Józsefet Eudeal-Plusz Bt. ügyvezetőjét választották. A tagozathoz való csatlakozás lehetőségét minden építőipari vállalkozás számára nyitottá tették.

A május 10-i tagozati ülés keretében az építőipari tagozat tagjai aláírták az Etikai Kódexet.