Üdvözöljük a

Mondja el, mit vár a végzett hallgatóktól! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mondja el, mit vár a végzett hallgatóktól!

Szerző: Vathy Szonja | 2019. július 3.

A Budapesti Corvinus Egyetem munkáltatói igényeket kíván felmérni, milyen elvárásaik vannak a végzett hallgatókkal kapcsolatban, hogy látják, milyen kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy a diákok sikeres, hatékony munkaerővé váljanak.

A Budapesti Corvinus Egyetem jelentős megújulási folyamaton megy keresztül. A dimenzióváltás az innovációt jobban támogató, a jelenleginél szabadabb, rugalmasabb működési környezetet is biztosít számukra. A kialakuló új modell kiszámíthatóbb és hosszabb távú stratégiai tervezést tesz lehetővé. Az átalakulási folyamat egyben lehetőséget is kínál, hogy képzéseiket elemezzék, továbbfejlesszék, még inkább figyelembe véve a munkaerőpiaci elvárásokat, a munkáltatói igényeket.

 

Ennek első lépéseként arra kérik a munkáltatókat, hogy osszák meg véleményüket, tapasztalataikat arról, milyen igényeik és elvárásaik vannak a végzett hallgatóikkal kapcsolatban, hogyan látják, milyen kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy végzett hallgatóik sikeres, hatékony munkaerővé váljanak.

 

A kérdés megválaszolására kérdőíveket állítottak össze, amelyek az egyes képzésekhez kapcsolódó, legfontosabbnak tartott kompetenciákat tartalmazzák. 

 

A kérdőívek kitöltésére 2019. július 31-ig van lehetőség. 

 

Az alábbi linken található a társadalomtudományi alapképzéseikre vonatkozó kérdőív:

http://kompetencia.uni-corvinus.hu/TkarBA

 

Mesterszakjaik linkjeit itt találja:  

További tájékoztatás és információ a kompetencia@uni-corvinus.hu e-mail címen kérhető.