Üdvözöljük a

Tech Week - Startup-barát gazdaság, rengeteg szabad tőke és fejlett innováció | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tech Week - Startup-barát gazdaság, rengeteg szabad tőke és fejlett innováció

2019. június 17-21. között rendezik meg a malajziai Tech Week-et, ahol 20 ország több mint 50 kiállítója, valamint 1500 résztvevő képviselteti magát. Malajzia kivételes startup-barát hely, szuper hub, rengeteg tehetséges fiatallal, fejlett innovációs ökoszisztémával és kiváló összeköttetéssel a több potenciális célpiac felé.

Az ASEAN (Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége) országainak lakosságszáma meghaladja az USA népességét, a piacokat forrásbőség jellemzi és államai Kínánál is nagyobb növekedési potenciállal bírnak. Ebben a kivételes üzleti környezetben rendezik meg a malajziai Tech Week-et, ahol 20 ország több mint 50 kiállítója, valamint 1500 résztvevő képviselteti magát.

 

Ha úgy érzed, a projekted készen áll a nemzetközi bemutatkozásra, nem jössz zavarba, ha angolul kell tárgyalnod és bemutatnod a projektedet, akkor ne hagyd ki a lehetőséget!

 

Előny, ha startupod a smartcity, IoT, E-commerce, Healthtech, esetleg a FinTech területein érdekelt, de bármilyen kapcsolódó területről szívesen várják a jelentkezéseket!

 

A rendezvény és jelentkezés részletei megtalálhatók itt:

https://inputprogram.com/esemeny/malaysia_techweek/